MENU
BORRELPLANK - €10
De ideale start van een perfect avondje – ga op ontdekkingsreis naar bijpassende smaken uit Italië en Frankrijk:
- Zorgvuldig geselecteerde Kazen & Charcuterie
- Bijpassende smeerseltjes & dips
- Toast & Zoet brood
- Nootjes & Zoute koekjes
- Bijpassende wijn verkrijgbaar uit onze diverse arrangementen
AMUSES - €10
- Tonijn | Biet | Geroosterd knoflookbrood
- Garnalen cocktail | IJsbergsla
- Zalm | Blini’s | Komkommer
- Biet | Geitenkaas | Limoen
- Chocolade biscuit | Stilton | Gereduceerde Port
VOOR- & TUSSENGERECHTEN - €20
Keuze uit 1 of meerdere gerechtjes:
- Salade van Peer | Sherry | Stilton
- Salade uit de heg – Bramen | Kastanjechampignons | Biet | Hazelnoot
- Pompoen & Tomaat – langzaam geroosterd | Limoen | Cashew | Koriander | Honing
- Knapperige Tongschar – Ingemaakte Hollandse garnaaltjes | Komkommer | Beurre noisette
- Velouté van Pompoen | Rozemarijn | Hazelnoot | Balsamico | Sesamolie | Cayennepeper
- Velouté van Kastanje | Gekonfijte Eend
HOOFDGERECHTEN - €35
- Risotto van Gorgonzola | Peer | Walnoten
- Risotto van 5 paddestoelen & kruiden – supplement Lamsrack | Tapenade €10
- Kippendijen in Sherry-roomsaus – Pancetta | Dragon | Gruyère | Truffelolie
- Chili con Carne – Limoen | Jalapeno muffins | Geroosterde paprika
- Tagliata van Ossenhaas – Dry-aged | Parmezaan | Citroen | Knoflook dressing | Rucola
- Soufflé van 3 kazen | Ingemaakte Biet | Truffelolie | Hazelnoot | Honing | Basilicum
NAGERECHTEN - €15
- Trifle van Lemon Curd – Framboos | Mascarpone | 80% chocolade | Munt
- Chocolade Ganache – Kruidencrunch | Sinaasappelolie | Hazelnoot
- Exploding Chocolade Ganache – Passievrucht | Mango sorbet
- Winter Mess – Sorbetijs | Bosvruchten | Merengue | Granaatappel | Rozenwater
- Madeleines – Vers gebakken | Gevulde aardbei | Pistache | Limoen
Menusuggestie van de chef
Omdat kiezen soms best lastig is, kun je bijvoorbeeld deze selectie aan gerechtjes nemen voor een heerlijk winters diner:
- Borrelplank (met Champagne indien geboekt met wijnarrangement)
- Amuse van Zalm | Blini’s | Komkommer
- Salade van Peer | Sherry | Stilton
- Kippendijen in Sherry-roomsaus – Pancetta | Dragon | Gruyère | Truffelolie
- Chocolade Ganache – Specerijen crunch | Sinaasappelolie | Hazelnoot
Uiteraard voorzien van bijpassende wijnen, altijd afkomstig van Wijnkoperij Platenburg uit Rotterdam.
Goed om te weten voor je reserveert
Reservering voor een avond op locatie van eigen keuze wordt vooraf doorgesproken en is onder voorbehoud van de mogelijkheden op die locatie. Het huren van tafels / stoelen / aankleding / servies / bestek / glaswerk en keukenapparatuur is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden – bel 06-44320007. Op locatie worden eventuele parkeerkosten doorberekend.
Dineren op eigen locatie - van 8 - 24 personen
De vermelde bedragen zijn per persoon per gerecht/gang. De keuze voor de gerechten gelden voor het gehele gezelschap. Naast de beschreven gangen, zijn plat / bruis bronwater en koffie / thee als afsluiting in begrepen. Bijpassende wijnarrangementen zijn per persoon te verkrijgen – ook in halve hoeveelheden. Andere wensen kunnen altijd vooraf worden besproken – bijv. specifieke drankjes of aankleding in een thema voor de avond. Reservering voor een avond op locatie van eigen keuze wordt vooraf doorgesproken en is onder voorbehoud van de mogelijkheden op die locatie – huur van tafels / stoelen / aankleding / servies / bestek / glaswerk / keukenapparatuur is mogelijk op aanvraag. Op locatie worden parkeerkosten doorberekend. Betaling ter plekke of vooraf – informeer naar de mogelijkheden.
Private dining
Elke menu wordt exclusief voor jouw gezelschap compleet verzorgd op de avond van jouw keuze. Er zijn dus geen andere gasten in het thuisrestaurant behalve jouw groep waar je voor reserveert.
Kies je bijpassende wijnarrangement
Uiteraard zijn er wijnen beschikbaar die bij elke gang van elk menu de smaakervaring helemaal “af” maken. Beschikbaar in 3 niveaus:
- Pure eenvoud €25 p.p.
- Next level €35 p.p.
- Subliem €50 p.p.
Vermeld je keuze bij je reservering.
Menu op maat?
Speciale (dieet)wensen of een passie voor een bepaalde keuken of gerecht? Laat het ons weten, een Menu op Maat behoort tot de mogelijkheden:
- 3 gangen €75 p.p.
- 4 gangen €100 p.p.
- 5 gangen €125 p.p.
Bel 0644320007 of mail naar menuopmaat@chefhugo.nl en je ontvangt een voorstel dat precies aansluit op jouw wensen.
Reserveer ons thuisrestaurant: van 8-12 personen
Chef Hugo zal alleen voor jouw reservering koken op de avond van jouw keuze – waardoor een minimaal aantal gasten van 8 wordt gevraagd.
VEEL GESTELDE VRAGEN
Wat is een thuisrestaurant?
Chef Hugo stelt voor jouw diner zijn thuisrestaurant ter beschikking. Je zit dichtbij de keuken waar de gerechten live worden bereid. Je dineert op dezelfde verdieping aan de tafel die voor jouw gezelschap is ingedekt. Jouw privé diner dus, met een menu naar jouw keuze. Garantie voor een avond waarin alle aandacht naar jou uitgaat en je met jouw tafelgenoten kunt genieten van jullie eigen sfeer in de professionele setting van een restaurant.
Waarom geldt de menukeuze voor het hele gezelschap?
De bereiding van de gerechten binnen het menu zijn complexer dan je doorgaans bij restaurants kan krijgen. Door deze complexiteit is het niet mogelijk om per persoon aparte menu’s te bestellen. Wel kunnen er aanpassingen aan het menu worden gedaan als iemand in jouw gezelschap bijvoorbeeld specifieke dieetwensen heeft.
Is koken & dineren op locatie ook mogelijk?
Jazeker! Chef Hugo zal vooraf met je doornemen welke mogelijkheden de keuken op jouw locatie heeft, om er zeker van te zijn dat de gerechten op de juiste wijze kunnen worden afgekookt en opgediend. Op locatie kunnen we een diner tot 25 personen verzorgen. Neem contact op en we bespreken alles door om tot een onvergetelijke avond te komen.
Chef Hugo van Schaik,
aangenaam!
Ontwerper van dagelijks beroep – gepassioneerd thuischef sinds 2012. “Thuischef zijn geeft mij de gelegenheid om alles wat ik op culinair vlak ontdek, te delen met de wereld. Als kind hield ik al van de gezelligheid van gourmetten met de hele familie met kerst, in mijn jeugd heb ik het geluk gehad menig bovengemiddeld restaurant te bezoeken. De combinatie van die twee ingrediënten stop ik in de diners aan mijn eigen chef’s table.
© 2025. Alle rechten voorbehouden.